~ DAN U ŽIVOTU ~

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu… 

Nalik! Jer svaka sretna obitelj jedinstvena je i zanimljiva na svoj način. Svaka obitelj odašilja svoju posebnu energiju.

“Dan u životu” koncept je u kojem provodim s vama cca 5 h. Hoće li to biti druženje uz jutarnje buđenje i zajednički doručak pa ćemo zajedno prošetati do tržnice i pripremati ručak, hoće li to biti popodnevno druženje i pripreme za spavanac, hoćemo li na izlet – na vama je da odlučite.

Već pripremljeni na duže druženje brže i lakše si dopuštate opustiti se, a ja jednako tako brže i lakše vam prestajem biti ‘stranac’. Zvuči vrlo jednostavno. I kada otklonimo samonametnute ograde tipa – stan mi je neuredan, frizura mi je koma, muž se ne voli fotkati, što će drugi misliti itd., uistinu i jest vrlo jednostavno.

Fotografiram vaše svakodnevne trenutke, otkrivam osobnosti članova vaše obitelji, vaše odnose, ritam vašeg života, pričam priču o vašoj obitelji, dokumentiram jedan dio vašeg života.

Nema bolje stvari od PRAVOG života.

~ KRATKO, ALI SLATKO ~

Princip je isti, upakiran u nešto kraću verziju, ali ipak dovoljno dugu i jako slatku. Kod kuće ili u parku, šetnja, što god smislimo, a stane unutar 2 sata!

~ PRVI DANI ZAJEDNO ~

Rijetko što se može usporediti s osjećajem uzbuđenja, pozitivne napetosti, blagog straha i neizrecive ljubavi prvih dana…
Vaše novo biće u toplom gnijezdu koje ste brižljivo pripremali jedan su od najposebnijih osjećaja koje čovjek u životu doživi.

~ POKLON PAKET ~

U moru izbora, pokloniti nekome moju uslugu jedan je od osvježavajućih, dugotrajnijih i emocionalno snažnih načina kako razvseliti dragu osobu.

~ KRŠTENJA ~

Krštenja su važan događaj u našoj kulturi, a roditelji i uža rodbina skloni su zabilježiti te posebne trenutke kad smo svi na okupu, lijepi i radosni. Moj angažman uključuje fotografiranje atmosfere i priprema cca sat vremena prije odlaska u crkvu te sam čin krštenja sa završnim zajedničkim portretom.

Ako želiš saznati puno više, ispuni obrazac niže i ultraturbocool brošura ti stiže!

0 Shares