~ DAN U ŽIVOTU ~

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu… 

MaMagare paketi Dan u životu paket Ivana Aleric 
family triangle baby breastfeeding mother kissing father

Nalik! Jer svaka sretna obitelj jedinstvena je i zanimljiva na svoj način. Svaka obitelj odašilja svoju posebnu energiju.

“Dan u životu” koncept je u kojem provodim s vama cca 5 h. Hoće li to biti druženje uz jutarnje buđenje i zajednički doručak pa ćemo zajedno prošetati do tržnice i pripremati ručak, hoće li to biti popodnevno druženje i pripreme za spavanac, hoćemo li na izlet – na vama je da odlučite.

Već pripremljeni na duže druženje brže i lakše si dopuštate opustiti se, a ja jednako tako brže i lakše vam prestajem biti ‘stranac’. Zvuči vrlo jednostavno. I kada otklonimo samonametnute ograde tipa – stan mi je neuredan, frizura mi je koma, muž se ne voli fotkati, što će drugi misliti itd., uistinu i jest vrlo jednostavno.

Fotografiram vaše svakodnevne trenutke, otkrivam osobnosti članova vaše obitelji, vaše odnose, ritam vašeg života, pričam priču o vašoj obitelji, dokumentiram jedan dio vašeg života.

Nema bolje stvari od PRAVOG života.

~ KRATKO, ALI SLATKO ~

Princip je isti, upakiran u nešto kraću verziju, ali ipak dovoljno dugu i jako slatku. Kod kuće ili u parku, šetnja, što god smislimo, a stane unutar 2 sata!

birthday party cakes
mamagare paketi kratko ali slatko paket

~ PRVI DANI ZAJEDNO ~

Rijetko što se može usporediti s osjećajem uzbuđenja, pozitivne napetosti, blagog straha i neizrecive ljubavi prvih dana…
Vaše novo biće u toplom gnijezdu koje ste brižljivo pripremali jedan su od najposebnijih osjećaja koje čovjek u životu doživi.

man with a beard kissing his newborn baby girl
mamagare paketi prvi dani zajedno paket

~ POKLON PAKET ~

U moru izbora, pokloniti nekome moju uslugu jedan je od osvježavajućih, dugotrajnijih i emocionalno snažnih načina kako razvseliti dragu osobu.

mother splashing with water her baby in bath tub
mamagare paketi poklon paket

~ KRŠTENJA ~

Krštenja su važan događaj u našoj kulturi, a roditelji i uža rodbina skloni su zabilježiti te posebne trenutke kad smo svi na okupu, lijepi i radosni. Moj angažman uključuje fotografiranje atmosfere i priprema cca sat vremena prije odlaska u crkvu te sam čin krštenja sa završnim zajedničkim portretom.

baptism black and white photo priest pouring water on babys forehead
mamagare paketi krštenje

Ako želiš saznati puno više, ispuni obrazac niže i ultraturbocool brošura ti stiže!