Putovanje sa stilom

Putovanje sa stilom

Nakon višemjesečne javne šutnje, tišine instagrama koju sam si priuštila i uživala u njoj, vrijeme je da se vratim u online svijet, htjela ne htjela.

Štošta se dešavalo posljednjih mjeseci i vjerujte, imat ćete priliku sve saznati, a sada bih o nekim trenutno ključnim stvarima. 😀

Ključno

Sarin program PoduzetniJA sam gledala dok je bio 2t€. U tom trenutku (toj fazi života) mi se to činilo – whoa, puno previše za mene. To je bilo inicijalno osvještavanje. Nakon toga percepcija se krenula razvijati, slika širiti i u ‘idućem’ trenutku, bez puno razmišljanja, uplatila sam njen program po novoj cijeni – 3t€. I bilo mi je sasvim ok. Potpuno mirna i sigurna u odluku.

Iako je program krenuo tek nekidan, ja sam u toj priči od početka 12.mjeseca 2022. kada sam se prijavila. Na tome je zaslužna Sara koja mi od samog početka šalje razne materijale i uvlači me polako u svoju priču.

PoduzetniJA

Nestvarno mi je općenito u životu da sam tu gdje jesam i imam to sve što imam, a onda mi je još i nestvarno da sam JA dio PoduzetniJA.

U uspjeh i isplativost programa uopće ne sumnjam, poznat mi je osjećaj pripadanja grupi. Dovoljno će biti tijekom četiri mjeseca imati priliku osjetiti snagu grupe ljudi koji rade nešto za sebe. To sam osjetila na plesnoj radionici Plesna alkemija. Iskustvo je bilo gotovo orgazmično, potpuno pripadanje. Voljeli smo se a da nismo ni znali zašto. Bili smo oblak ljubavi. Možda ne u istom obliku, ali isti osjećaj očekujem i od ovog mindset ‘programčića’.

Ipak, da ne ostane samo na emociji, krenula sam i u akciju.

A tek ključno!

Radim na rebrandingu!!! Ju hu hu! Lagano su se stvari posložile i dalje slažu jednu na drugu, zadatak po zadatak, korak po korak.

Ostavljam moje drago MaMagare iza sebe, otkrivam sebe, ulazim u neku novu ulogu – Ivana Alerić photography&more. Pisat ću i cijelu ćitabu i o nazivu i o logu i o vizualnom identitetu, i o svemu što će doći po putu sa Sarom. Nemate pojma koliko sam usrana od straha i koliko se histerično veselim. Šta je tu je, ciljevi su tu da se dostižu.

Zato očekujte lagane promjene u izričaju profila jer tamo više nisam ja, MaMagare, sada sam Ivana Alerić. Ovdje sam da vam uljepšam pogled na vašu obiteljsku svakodnevicu. Al pričat ćemo i o tome.

Ako me slučajno ne znate, ovo sam ja i moja obitelj i naša svakodnevica. Nije li nam lijepo!?

Baš fola!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.